Meteen naar de inhoud

15 Jaar VMmedia

Elke maand 15 cadeautjes als bedanking voor 15 jaar vertrouwen!

De ene maand krijg je sowieso 15% korting op de voorgestelde website, de andere maand maak je kans op een cadeautje bij behalen van een bestelbedrag van €100 in die maand. Om dat bedrag te behalen kan je alle bestellingen op onze verschillende websites optellen in die betreffende maand.

Al jaren zijn we fiere RES handelaar en aanvaarden we een deel van het bedrag van de factuur in RES. Leer zelf ook het RES netwerk kennen.  Deze maand maak je namelijk kans op één van de 15 cadeaukaarten twv 20 RES (= €20) bij een totaalbedrag van minstens €100.

VMspace.be staat sowieso al voor lage prijzen voor hosting, domeinnamen, reselleroplossingen.  Toch doen we er deze maand nog een schepje bovenop.  Een hele maand 15% korting op uw bestellingen met de kortingscode “15jaar”.

Op onze webshop Love-it.be vind je sowieso al leuke gadgets, hiervan geven we deze maand 15 stuks weg. 15 klanten maken we gelukkig met een fles rode wijn + een Bottle light bij een totaalbedrag van €100.

Speelgoeddroom.be: onze speelgoedwebshop gespecialiseerd in houten speelgoed, educatief speelgoed, bouwdozen, knutselgerief, poppen enz geeft deze maand 15% korting op het gehele assortiment met de kortingscode “15jaar”

Zowel binnen- als buitenspeelgoed op Speelgoeddroom.be.  Maar met de zomer in zicht zetten we graag het strandspeelgoed in het licht.  Deze maand maak je kans op één van de 15 strandpakketjes van Speelgoeddroom.be (strandbal + beachtennisset + watersplasher) twv €13.99, bij het behalen van een totaal bestelbedrag van €100.

Via VMprint.be kan je werkelijk alles laten bedrukken! Op de webshop zelf staan reeds een aantal basiszaken, maar via mail of telefoon vraag je snel en gemakkelijk een offerte voor het drukwerk dat u zoekt.  Deze maand leer je de dienst nog beter kennen dankzij 15% korting op het drukwerk!  Gebruik de code “15jaar” op de webshop.

Langs onze Print webshop VMprint.be kan je letterlijk alles bestellen van kleine visitekaartjes tot grote spandoeken.  Deze maand geven we alvast 15 keer 500 visitekaartjes gratis weg aan klanten die minstens voor €100 bestellen.

Op onze webshop Kaartjesland.be vindt u een ruim overzicht van wenskaartjes netjes verdeeld in vele categorieën, daarnaast kan u ook gebruik maken van de printservice om uw eigen kaartjes en enveloppen te creëren!  Deze maand 15% korting op uw bestelling met de kortingscode “15jaar”

Op Kaartjesland.be vind je kaartjes in héél wat thema’s.  Wij geven 15 pakketjes met telkens 10 kaartjes, gemengde thema’s, zodat u zeker alles leert kennen.  U maakt kans op een pakketje bij een totaalbedrag van minstens €100.

VMmedia.be is al jaren een one-stop-shop voor uw markteingnoden.  Zowel online (website of webshop) als offline (drukwerk van visitekaartjes tot grote spandoeken) kunnen we helpen.  Vaak kiezen klanten dan ook voor een totaalproject met zowel online als offline oplossingen.  Deze maand 15% korting op de offerte wanneer u zowel voor uw online als offline vragen voor VMmedia kiest.

Op zoek naar een leuk cadeautje om onder de kerstboom te zetten? Voor alle leeftijden vind je op 123top-kerstpakketten.be wel een leuk ideetje. Naast (TOP)kerstpakketten aan de helft van de prijs vind je hier ook kerstdecoratie en kerstkaartjes!

Op de reeds lage prijzen maak je deze maand nog eens kans op één van de 15 keer €15 korting, wanneer je deze maand voor minstens €100 besteld op onze webshops.

Leuke koopjes op Kleertjes4kids.nl, en zeker met nog eens 15% extra korting om dit feestjaar af te sluiten. Naast leuke kleertjes vind je hier ook de mogelijkheid om kinderkledij te bedrukken met eigen ontwerp.

Onze websites/shops/diensten

Leer hieronder nogmaals onze websites, webshops en diensten kennen. In de oneven maanden van 2023 maak je kans op de hierboven voorgestelde prijs wanneer je samengeteld op de verschillende sites het bestelbedrag van €100 behaald.

VMmedia

De one-stop-shop voor al uw online en offline media / marketing. Enkel een kleine webshop, of een groot totaalproject? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

VMprint

Drukwerk van visitekaartjes tot spandoeken, relatiegeschenken enz. Op de webshop vind je enkele van de producten die bedrukt kunnen worden. Op zoek naar iets anders? Mail ons en we bezorgen graag vrijblijvend een mooie offerte.

VMspace

Hosting, domeinnamen en resellerpakketten aan lage prijzen, steeds mogelijk om te upgraden doorheen het jaar. Keuze uit heel wat domeinextenties.

Speelgoeddroom

Leuke webshop met houten speelgoed, bouwdozen, knutseldozen, poppen, verkleedkledij, gezelschapsspelen, buitenspeelgoed, enz.

Love-it

Gadgetwebshop met leuke spullen, die geregeld eens vernieuwd worden in aanbod. Volg gerust ook de Facebookpagina, zodat u steeds op de hoogte bent van nieuwtjes en acties.

Kaartjesland

Wenskaartjes met een keuze uit honderden designs en meer dan 10 categorieën. Toch niet gevonden wat u zoekt? Dan kan langs Kaartjesland meteen uw eigen design gedrukt worden op uw eigen kaartjes.

123Top-Kerstpakketten

Op zoek naar een leuk pakket al cadeautje (kan natuurlijk het hele jaar door!). Naast de (TOP)kerstpakketten vind je hier nog kerstdecoratie en kerstkaartjes.

Kleertjes4kids

Leuke kleertjes voor kids én de mogelijkheid om de ontwerper in jezelf los te laten. Print jouw eigen design op kinderkledij.

Interesse in een maandprijs? Bevestig hieronder uw deelname: