Meteen naar de inhoud

16 Jaar VMmedia

Deze maand bestaat VMmedia 16 jaar. Als bedanking voor 16 jaar vertrouwen, maak je elke dag kans op een RESbetaalkaart twv €20, bij elke bestelling op één van onze websites/webshops van minstens €40.

Al jaren zijn we fiere RES handelaar en aanvaarden we een deel van het bedrag van de factuur in RES. Dankzij onze verjaardagsactie, leer je zelf ook het RES netwerk kennen, als zelfstandige of particulier. 
Dagelijks te winnen: 1 RES kaart twv €20 = 20RES

Onze websites/shops/diensten

Leer hieronder nogmaals onze websites, webshops en diensten kennen. Elke dag maak je kans op een RES betaalkaart twv €20, bij een order van minstens €40 op één van onze websites/webshop.

VMmedia

De one-stop-shop voor al uw online en offline media / marketing. Enkel een kleine webshop, of een groot totaalproject? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

VMprint

Drukwerk van visitekaartjes tot spandoeken, relatiegeschenken enz. Op de webshop vind je enkele van de producten die bedrukt kunnen worden. Op zoek naar iets anders? Mail ons en we bezorgen graag vrijblijvend een mooie offerte.

VMspace

Hosting, domeinnamen en resellerpakketten aan lage prijzen, steeds mogelijk om te upgraden doorheen het jaar. Keuze uit heel wat domeinextenties.

Speelgoeddroom

Leuke webshop met houten speelgoed, bouwdozen, knutseldozen, poppen, verkleedkledij, gezelschapsspelen, buitenspeelgoed, enz. Daarnaast doet ook het kleine broertje SpeelgoedenSpel.nl mee met deze actie.

Uitjesmetkids

Website met duizenden adresjes om samen met de kinderen van te genieten (restaurants, reisjes,...). Maak nu zelf een betalden Premiumpagina aan en maak kans op een RES kaart.

Kaartjesland

Wenskaartjes met een keuze uit honderden designs en meer dan 10 categorieën. Toch niet gevonden wat u zoekt? Dan kan langs Kaartjesland meteen uw eigen design gedrukt worden op uw eigen kaartjes.

123Top-Kerstpakketten

Op zoek naar een leuk pakket al cadeautje (kan natuurlijk het hele jaar door!). Naast de (TOP)kerstpakketten vind je hier nog kerstdecoratie en kerstkaartjes.

Kleertjes4kids

Leuke kleertjes voor kids én de mogelijkheid om de ontwerper in jezelf los te laten. Print jouw eigen design op kinderkledij.