Meteen naar de inhoud

Online adverteren

Eén van onze activiteiten zijn eigen webprojecten. Hiermee zijn we dagelijks bezig om deze zo goed mogelijk te laten scoren op sociale media, in de Google-ranking, in aantal leden, inkomsten en authoriteit. Doordat we hier gedreven in bezig zijn, worden onze sites vaak bekeken en hebben ze ook vaak een mooie authoriteit: DA (Domain authority) en PA (Page autority).

Van deze autoriteit en bezoekersaantallen laten we u graag mee profiteren. U kan namelijk een advertentieplaats kopen op één of meerdere van onze sites. Op sommige websites kan u ook een plaatsing van een blogbericht aankopen voor €30/bericht wat sowieso onbeperkt online blijft op de site.

Op deze pagina laten we graag de mogelijkheden en prijzen zien. De prijzen zijn afhankelijk van de DA-PA en bezoekers/leden op de sites en de periode van uw advertentie:

uitjesmetkids.nl (DA15-PA26) | speelgoeddroom.be (DA17-PA27) | dinkybee.com (DA17-PA25) | speelgoedenspel.nl (DA16 – PA28)

3 maanden: € 25,00
6 maanden: € 50,00
12 maanden: € 95,00

* Alle prijzen zijn excl. 21% btw

** Alle prijzen zijn per website

*** Combineert u advertenties op verschillende websites hanteren wij een korting. Vraag vrijblijvend de prijs na via een mail naar info@vmmedia.be