Online adverteren

Eén van onze activiteiten zijn eigen webprojecten. Hiermee zijn we dagelijks bezig om deze zo goed mogelijk te laten scoren op sociale media, in de Google-ranking, in aantal leden, inkomsten en authoriteit. Doordat we hier gedreven in bezig zijn, worden onze sites vaak bekeken en hebben ze ook vaak een mooie authoriteit: DA (Domain authority) en PA (Page autority).

Van deze autoriteit en bezoekersaantallen laten we u graag mee profiteren. U kan namelijk een advertentieplaats kopen op één of meerdere van onze sites. Op sommige websites kan u ook een plaatsing van een blogbericht aankopen voor €30/bericht wat sowieso onbeperkt online blijft op de site.

Op deze pagina laten we graag de mogelijkheden en prijzen zien. De prijzen zijn afhankelijk van de DA-PA en bezoekers/leden op de sites en de periode van uw advertentie:

uitjesmetkids.nl (DA15-PA26) | speelgoeddroom.be (DA17-PA27) | dinkybee.com (DA17-PA25) | speelgoedenspel.nl (DA16 – PA28)

3 maanden: € 25,00
6 maanden: € 50,00
12 maanden: € 95,00

* Alle prijzen zijn excl. 21% btw

** Alle prijzen zijn per website

*** Combineert u advertenties op verschillende websites hanteren wij een korting. Vraag vrijblijvend de prijs na via een mail naar info@vmmedia.be